Blog


Plunge pool een klein zwembad

Zwembad voor in een kleine tuin

Er een nieuwe, opkomende trend: de Plunge Pool. Ook wel een klein, kant en klaar zwembad genoemd met een niet al te grote afmeting. Ideaal, want een plunge pool is realiseerbaar in bijna elke soort tuin, dus ook in een kleine tuin! Denkt u erover na om uw tuin summer ready te maken of droomt u al jaren van een zwembad? Wij zetten belangrijke informatie over een zwembad voor in een kleine tuin voor u op een rij!

Voordelen van keramische tegels

Keramische tegels zijn een echte trend op het gebied van tuintegels. Ze zijn er in allerlei kleuren en maten en u kunt ze op twee verschillende manieren leggen. De keramische tegel is zeer duurzaam: een groot voordeel van deze tegel. Bekijk alle voordelen van de keramische tegel!

Groene aanslag op tuintegels verwijderen

Hoe verwijdert u groene aanslag op tuintegels?

Groene aanslag op tuintegels komt helaas vaak voor. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om de tuintegels op uw terras of tuinpad regelmatig te reinigen. In dit blog bespreken we praktische tips en tricks hoe u groene aanslag verwijdert op tuintegels.

tips voor tuinaanleg

Tips voor de aanleg van uw tuin

Droomt u van een nieuwe tuin? Met tuinaanleg creëert u de tuin waar u al jaren naar verlangt. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen, maar weet u niet waar te beginnen? Geen probleem! Wij hebben een aantal tips voor de aanleg van uw tuin voor u op een rijtje gezet.