Kunstgras

Heeft u geen tijd om uw gras te maaien? Bent u vaak van huis, waardoor u het gras geen water kunt geven? Heeft u geen zin meer om uw gras te bemesten? Of blijft het gras bij u in de tuin niet lang mooi groen? Dan is kunstgras ideaal voor u! Daarnaast is kunstgras in de winter net zo mooi groen als in de zomer, perfect toch?

Bij Van Hout Tuinprojecten kunt u kiezen voor kortpolig of hoogpolig kunstgras. Weet u niet goed wat bij u of uw situatie past? Wij voorzien u maar al te graag van advies. Doordat kunstgras geen onderhoud nodig heeft, is een mooi gras gazon nu voor iedereen mogelijk!

  • Een realistische uitstraling
  • Werkt brandvertragend
  • Kind- en diervriendelijk
Kunstgras hoveniersbedrijf Rosmalen
Björn van Hout

Persoonlijk contact

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. Wij kunnen een samenwerking heel persoonlijk houden, omdat u één vast aanspreekpunt heeft gedurende het project. Tijdens de aanleg van kunstgras vragen we u of alles naar tevredenheid verloopt. De oplevering van het kunstgras doen we samen met u. We houden ons aan onze planning en mocht zich er onverhoopt een onverwachtse situatie voordoen, melden we dit op tijd. Afspraak is afspraak, dat is ook voor u wel zo fijn!

Kunstgras tuin Rosmalen

Van Hout Tuinprojecten in Rosmalen

Onze kernwaarden zijn voor ons team erg belangrijk. We streven ernaar om onze kernwaarden altijd te behalen.

  • Ervaren, vakkundig en hardwerkend team
  • Altijd één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke samenwerking

Wij richten ons met de aanleg van kunstgras op de regio Rosmalen. Kunnen wij u helpen? Onze groene vingers staan te popelen om uw tuin geheel naar wens met kunstgras aan te leggen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op!