Graszoden

Een prachtig gazon mag niet ontbreken als u van veel groen houdt. Graszoden zijn rollen van gras en geven openheid en bepalen de vorm en sfeer van de tuin. Ook is een strak, groen gazon een mooi decor voor uw beplanting en zorgt het voor een onderscheid van de borders. Gras is met kinderen ook erg praktisch. Ze kunnen er lekker op spelen, doordat de ondergrond zacht is.

Met de graszoden die wij leggen weet u zeker dat u een mooi gazon krijgt. Ze hebben een dichte structuur en zijn mooi egaal. De gazons dienen goed onderhouden te worden. Onderhoud is vooral belangrijk tijdens het groeiseizoen, een tot twee keer per week maaien hoort er dan echt bij. Eventuele kale plekken moeten ingezaaid worden. Daarnaast raden wij u aan tijdig te bemesten en het gazon water te geven, zodat het er zo mooi mogelijk uit blijft zien. Heeft u hier geen tijd voor, geen zin in of bent u om een andere reden niet in staat het gazon van goed onderhoud te voorzien? Wij helpen u graag met graszoden!

Kindvriendelijke tuin Rosmalen
Björn van Hout

Persoonlijk contact

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. Wij kunnen een samenwerking heel persoonlijk houden, omdat u één vast aanspreekpunt heeft gedurende het project. Als alle tuinwerkzaamheden zijn verricht, doen we de oplevering van de tuin samen met u. We houden ons aan de planning, het afgesproken budget en zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent. Afspraak is afspraak, dat is ook voor u wel zo fijn!

Grassoorten

Er zijn verschillende grassoorten om uit te kiezen. Heeft u kinderen of huisdieren die veel op het gras te vinden zijn? Of dient het gras puur ter decoratie en wordt hier weinig op gelopen? Wij bieden speelgras en siergras aan. Beide grassoorten zien er mooi uit en zijn van goede kwaliteit.

Speelgras is erg sterk en de naam zegt het al: ideaal om op te spelen. Wanneer het gras dient ter decoratie van de tuin, kunt u het best kiezen voor siergras. Siergras is door zijn kleur en het fijne blad prachtig om te zien. Echter heeft siergras wel meer onderhoud nodig.

Speelgraszoden

  • Sterk gras
  • Intensief gebruik
  • Donkergroene kleur

Siergraszoden

  • Fijn gras
  • Beperkt gebruik
  • Lichtgroene kleur
Graszoden in tuin Rosmalen

Van Hout Tuinprojecten in Rosmalen

Onze kernwaarden zijn voor ons team erg belangrijk. We streven ernaar om onze kernwaarden altijd te behalen.

  • Ervaren, vakkundig en hardwerkend team
  • Altijd één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke samenwerking

Wij richten ons met het aanleggen van graszoden op de regio Rosmalen. Kunnen wij u helpen? Onze groene vingers staan te popelen om uw tuin te voorzien van prachtig en/of praktisch gras! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.