Hovenier Den Bosch

Welke hovenier is geschikt voor uw tuinproject?

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Den Bosch die uw tuin kan ontwerpen, renoveren of aanleggen? Of het nu om een nieuwbouw woning gaat of een bestaande tuin. Bij Van Hout Tuinprojecten bent u aan het juiste adres!

Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Ons ervaren team zal alles in het werk stellen om uw droomtuin tot leven te brengen.

Vlonder bij plunge pool

Een nieuwbouw tuin aanleggen in Den Bosch? Of een tuinrenovatie?

Of u nu een nieuwbouw tuin wilt laten aanleggen of  uw tuin wilt renoveren, bij Van Hout Tuinprojecten kunnen wij dit voor u realiseren.

Bent u toe aan een nieuwe tuin, maar wilt u graag bepaalde elementen behouden? Denk aan de overkapping waar u regelmatig gebruik van maakt, of de bestrating die nog volledig in tact is. Dan is tuinrenovatie de juiste optie voor u! Van beplanting, verlichting tot accessoires; uw tuin wordt geheel naar uw wens gerenoveerd.

Heeft u een nieuwbouwwoning en is de tuin nog een openstaande wens. Samen met u nemen we deze door en bieden wij u een passend tuinontwerp, waarna we de tuinaanleg volledig in eigen beheer voor u realiseren.

Op zoek naar een hovenier in de regio van Den Bosch?

Björn van Hout

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor jou betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om jou te helpen!