Tuinaanleg Rosmalen

Wilt u uw tuin helemaal op de schop nemen? Wordt de tuin waar u al jaren van droomt eindelijk gerealiseerd? Bent u nog op zoek naar de juiste partij die dit waar kan maken? En niet onbelangrijk: wat gaat dit allemaal kosten? Een specialistische aanpak en een goed doordacht plan zijn essentieel. Van Hout Tuinprojecten is specialist in het aanleggen van tuinen. Het is bij ons geen eenrichtingsverkeer, maar samen met u komen we tot een duidelijk plan voor de tuinaanleg. Voor tuinaanleg in Rosmalen en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres!

Tuinaanleg Rosmalen
Björn van Hout

Persoonlijk contact

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. Wij kunnen een samenwerking heel persoonlijk houden, omdat u één vast aanspreekpunt heeft gedurende het project. Tijdens de tuinaanleg hebben we intensief contact. We komen op verschillende momenten langs om te kijken of de tuinaanleg naar tevredenheid verloopt. We bekijken samen de hele tuin en inventariseren de werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden. De uiteindelijke oplevering van de tuin doen we samen met u. Binnen een week na oplevering worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd. Afspraak is afspraak, dat is ook voor u wel zo fijn!

Een goed begin

Als wij een tuin voor u mogen aanleggen, zullen we dat altijd met de grootste zorg doen. Die grootste zorg begint bij ons niet pas bij de uitvoering, maar meteen al bij de voorbereiding. We maken een afspraak en Björn komt bij u langs, jullie bespreken uw wensen en het budget. Uw wensen worden uitvoerig geïnventariseerd, zodat we precies weten wat u wilt. Daarbij vragen we ook naar uw (gezins)situatie, want is alles wat u mooi vindt ook wel praktisch of veilig? Zodra de offerte akkoord is, gaan we verder.

Duidelijke planning

Vooraf bespreken we samen de planning en de betalingsvoorwaarden. Misschien heeft u een datum in gedachten dat de tuin helemaal klaar moet zijn. Een verjaardag, bijzondere gebeurtenis of gewoon voor de zomer. Het kan allemaal geregeld worden. We zorgen ervoor dat de materialen op tijd en op de juiste plek worden bezorgd. Op de projectplanning kunt u precies zien wanneer elk onderdeel van de tuin gerealiseerd wordt. We houden niet van onaangename verrassingen, dus we zijn zo transparant en duidelijk mogelijk.

Tuinaanleg beplanting Rosmalen

Van Hout Tuinprojecten in Rosmalen

Onze kernwaarden zijn voor ons team erg belangrijk. We streven ernaar om onze kernwaarden altijd te behalen.

  • Ervaren, vakkundig en hardwerkend team
  • Altijd één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke samenwerking

Wij richten ons met tuinaanleg op de regio Rosmalen. Kunnen wij u helpen? Onze groene vingers staan te popelen om uw tuin geheel naar wens aan te leggen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Of heeft u interesse in tuinrenovatie? Neem dan contact met ons op.