TUINAANLEG

TUINAANLEG

UW TUIN AANLEGGEN
Van Hout Tuinprojecten is specialist in het aanleggen van tuinen. Van tekening tot realisatie. Dus voor tuinaanleg bent u bij ons aan het juiste adres.

AFSPRAAK
We maken een afspraak om de offerte te bespreken en uit te leggen. Als we daar uiteindelijk samen uitkomen, kijken we verder. Misschien heeft u een datum in gedachten dat de tuin af moet zijn. Een verjaardag, een bijzondere gebeurtenis of gewoon voor de zomer. Dat kan geregeld worden.

EEN GOED BEGIN…
Als wij de tuin voor u mogen aanleggen zullen we dat met de grootste zorg uitvoeren. Die zorg begint niet pas bij de uitvoering, maar begint al bij de voorbereiding. Een goed begin is het halve werk. Vooraf bespreken we samen de planning en de betalingsvoorwaarden. We zorgen ervoor dat de materialen op tijd en op de juiste plek bezorgd worden. Op de projectplanning kunt u precies zien wanneer elk onderdeel van de tuin gerealiseerd zal worden.

CONTACT
Ook tijdens de aanleg hebben we meerdere keren contact. Wij komen op verschillende momenten langs om te kijken of alles naar tevredenheid verloopt. De uiteindelijke oplevering doen we samen met u. We bekijken de hele tuin en inventariseren de werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden. Binnen een week na oplevering worden de laatste dingen uitgevoerd. Afspraak is afspraak.

Klik hier voor het maken van een afspraak, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw tuin.