TUINONTWERP

TUINONTWERP

Bent u trots als u naar uw tuin kijkt?
Of ziet uw droomtuin er heel anders uit?
Van Hout Tuinprojecten helpt u graag bij het ontwerpen en realiseren van een tuin die aan al uw wensen voldoet!

In combinatie met uw eigen ideeën en onze ervaring, kunde en materiaalkennis komen we tot een goed doordacht ontwerp. Het maakt niet uit of uw droomtuin een landelijk, modern of romantisch karakter moet hebben, samen komen we tot de juiste keuze die aansluit bij uw eigen smaak, huis en bij de tuin. Wij laten u graag verassen met de mogelijkheden die met uw tuinafmeting, de vorm van uw tuin, uw budget en ideeën allemaal mogelijk zijn!

U kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken met Van Hout Tuinprojecten.
Wanneer u ervoor kiest om een afspraak met ons te maken dan komen wij langs voor een intakegesprek. Hierin inventariseren wij uw wensen en de mogelijkheden binnen uw tuin. Om uw wensen op een rijtje te zetten heb ik een inventarisatieformulier samengesteld. Deze kunt u voorafgaand aan het gesprek of kunnen we tijdens dit gesprek invullen. Aan de hand van dit formulier kan ik een ontwerp maken, waarin rekening gehouden wordt met uw wensen, budget en ruimte in de tuin.

We willen natuurlijk alles uit uw tuin halen wat erin zit en elke ruimte in uw tuin zo goed mogelijk naar voren laten komen. Daarnaast willen wij de juiste sfeer creëren in uw tuin, waarin u zich helemaal thuis voelt. Het invullen van het inventarisatieformulier is hierin natuurlijk een goede eerste stap, maar om nog meer inzicht te krijgen in de stijl waar u van houdt kunt u bijvoorbeeld ook een moodboard maken. We begrijpen dat u daar misschien de tijd of zin niet voor heeft. Dit is natuurlijk geen probleem. Zelf zullen wij ook een aantal moodboards meenemen naar het gesprek, waar we samen naar kunnen kijken om tot een bepaalde stijl te komen.

Daarna gaan wij aan de slag met u wensen en onze ideeën. Daar rolt het eerste tuinontwerp uit. Daarna komen we nog een keer bij u langs om het tuinontwerp en bijbehorende offerte te bespreken. Samen met beeldmateriaal ziet u het beter voor zich. De materialen die wij gebruiken zijn te bezichtigen bij ons of onze leveranciers. We bespreken dan of een aantal dagen later de wijzigingen. Dat uiteindelijk leidt tot het definitieve ontwerp. Wij kunnen daarbij zorgen voor 3d-visualisaties. Zijn we dan klaar? Nee, u wilt een tuin die niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds mooi is. Een tuin die er niet alleen zomers goed uit ziet, maar 4 seizoenen per jaar. Een tuin die niet alleen mooi, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk is. Daarom maak ik ook een beplantingsplan en desgewenst een verlichtings- en beregeningsplan.

Wanneer u besluit om uw tuin aan ons toe te vertrouwen gaan we aan de slag met het eindontwerp. Hierin worden eventuele wijzigingen verwerkt. Ook zit hier het eventuele beplanting,- en/of verlichtingsplan bij. Wanneer wij als uitvoerders, maar vooral ook u als klant allebei enthousiast zijn over het ontwerp volgt de realisatie.

Maak hier snel een afspraak voor uw tuinontwerp.