Tuinontwerp

Bent u trots als u naar uw tuin kijkt? Of ziet uw droomtuin er eigenlijk heel anders uit? Weet u al precies hoe u het hebben wilt of bent u nog helemaal blanco? Van Hout Tuinprojecten helpt u maar al te graag met het tuinontwerp en realiseert vol passie een tuin die aan al uw wensen voldoet!

De combinatie van uw eigen ideeën en onze ervaring, kunde en materiaalkennis is goud waard. Samen komen we tot een goed doordacht tuinontwerp waar u 100% achter staat. Het maakt niet uit of uw droomtuin een landelijk, modern of romantisch karakter moet hebben, samen komen we tot de juiste keuze die aansluit bij uw smaak, past bij het huis en bij de tuin.

Björn van Hout

Persoonlijk contact

Wij laten u graag verrassen met de mogelijkheden die met uw tuinafmeting, de vorm van uw tuin, uw budget en ideeën allemaal mogelijk zijn! Bij ons staat persoonlijk contact voorop. Wij kunnen een samenwerking heel persoonlijk houden, omdat u één vast aanspreekpunt heeft tijdens het ontwerpen van uw droomtuin. We houden rekening met de planning, het budget en uw wensen. Afspraak is afspraak, dat is ook voor u wel zo fijn!

Inventariseren van uw wensen

Persoonlijk contact is een van onze kernwaardes, vandaar dat we na het maken van een afspraak bij u thuis langskomen voor een intakegesprek. Tijdens het gesprek inventariseren wij uw wensen en de mogelijkheden binnen uw tuin. We luisteren naar uw wensen en geven u vakkundig advies. Want is de tuin die u voor ogen heeft wel zo praktisch? Past het bij uw leefsituatie? Is de tuin veilig genoeg voor kinderen die er al zijn of misschien nog komen? En is alles wat u wenst wel haalbaar met uw budget?

Om uw wensen op een rijtje te zetten, vragen wij u voorafgaand aan het gesprek of tijdens het gesprek een inventarisatieformulier in te vullen. Dit helpt ons bij het efficiënt ontwerpen van uw droomtuin.

Elke ruimte zo goed mogelijk benutten

We willen alles uit uw tuin halen wat erin zit. Door elke ruimte in uw tuin zo goed mogelijk benutten, laten we elke ruimte goed naar voren komen. We willen de juiste sfeer creëren in uw tuin, zodat u zich er helemaal thuisvoelt. Om nog meer inzicht te krijgen in de stijl waar u van houdt, kunt u ook een moodboard maken. Mocht u daar geen tijd voor hebben of geen zin in hebben, dan zullen wij een aantal moodboards voor u meenemen.

Eerste tuinontwerp

Is het voor ons helemaal helder wat uw wensen zijn, heeft u er een goed gevoel bij? Zijn al uw wensen met ons besproken? Dan gaan we aan de slag met het eerste tuinontwerp. Zodra het tuinontwerp klaar is, komen we opnieuw bij u langs om het ontwerp met u te bespreken en de daarbijbehorende offerte. De materialen die wij gebruiken zijn te bezichtigen bij ons of onze leveranciers. We geven u de tijd om het ontwerp goed door te nemen, slaap er een aantal nachtjes over en bekijk in de tussentijd de materialen uit het ontwerp. Visualiseert dit ontwerp uw droomtuin? Zijn er nog een aantal wijzigen door te voeren? Als het ontwerp definitief is, maken we daarbij een 3D-visualisatie!

Beregening, beplanting en verlichtingsplan

Wilt u dat uw nieuwe droomtuin er naast overdag, ook ’s avonds prachtig uitziet? Een tuin die niet alleen in de zomer tip-top in orde is, maar het hele jaar door? Een tuin die naast schitterend, ook zeer praktisch en onderhoudsvriendelijk is? Om u zoveel mogelijk te ontzorgen en alleen nog maar te laten genieten van uw nieuwe tuin, maken wij met alle liefde een beregening- en beplantingsplan en een verlichtingsplan voor uw tuin. Wanneer u als klant dol enthousiast bent over uw definitieve tuinontwerp, volgt de realisatie: de tuinaanleg of tuinrenovatie.

Tuinontwerp en tuinaanleg waterelement

Van Hout Tuinprojecten in Rosmalen

Onze kernwaarden zijn voor ons team erg belangrijk. We streven ernaar om onze kernwaarden altijd te behalen.

  • Ervaren, vakkundig en hardwerkend team
  • Altijd één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke samenwerking

Wij richten ons met tuinontwerp op de regio Rosmalen. Kunnen wij u helpen? Onze groene vingers staan te popelen om uw tuin geheel naar wens te ontwerpen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op!