Hovenier Vught

Op zoek naar een hovenier in de omgeving Vught?

Bij Van Hout Tuinprojecten bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om de aanleg van uw (nieuwbouw)tuin, de renovatie van uw bestaande tuin of het ontwerp van een nieuwe tuin. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijk advies dat gebaseerd is op uw wensen en ideeën. Kortom, een tuin die helemaal bij u past!

Vlonder - hovenier Vught

Klaar voor uw droomtuin?

Bent u eigenaar van een nieuwbouwwoning met bijhorende tuin die helemaal aangepakt mag worden? En heeft u de wens om een overkapping, een verhoogd terras of plungepool in uw tuin te plaatsen? Alles kan! Onze experts gaan graag aan de slag en brengen de mogelijkheden voor u in beeld. Uiteraard wordt er ook gekeken naar afwatering, beplanting en verlichting.

Heeft u in het verleden al een tuin laten aanleggen, maar wil u deze laten renoveren? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij bekijken niet alleen de mogelijkheden, maar brengen daarnaast bestaande elementen en materialen voor hergebruik in kaart. Onze groene vingers jeuken om uw droomtuin tot leven te brengen.

Elke tuin is anders en vergt weer een andere aanpak. Daarom komen wij graag langs om de mogelijkheden, uw wensen en ideeën te bespreken, om zo samen tot een prachtig ontwerp te komen.

Op zoek naar een hovenier in de regio Vught?

Björn van Hout

Onze hardwerkende hoveniers gaan vol enthousiasme aan de slag om uw droomtuin te realiseren.