Hovenier in Berlicum

Op zoek naar een hovenier die geschikt is voor uw tuinproject?

Bent u de trotse eigenaar van een nieuwbouw woning waar een nieuwe tuin voor aangelegd moet worden? Of wilt u liever uw bestaande tuin in een nieuw jasje steken? Bij Van Hout Tuinprojecten bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinrenovatie of tuinaanleg; bij Van Hout Tuinprojecten zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Samen brengen we uw wensen in kaart om zo uw droomtuin te realiseren.

Van Hout Tuinprojecten - hovenier Berlicum

Een bestaande of nieuwbouw tuin renoveren in Berlicum?

Bij Van Hout Tuinprojecten kijken we graag persoonlijk met u mee naar de mogelijkheden.

Of u nu een nieuwbouw tuin wilt laten aanleggen of  uw tuin wilt renoveren, bij Van Hout Tuinprojecten brengen wij uw wensen en dromen tot leven.

Een overkapping, verhoogd terras, vijver of plunge pool, niets is ons te gek! Daarnaast verzorgen onze experts verlichting en beplanting voor uw (nieuwbouw)tuin. Heeft u nog bestrating of andere elementen die u in tact wil houden? Ook hier houden we rekening mee tijdens de realisatie van uw droomtuin.

Op het gebied van tuinontwerp is er ontzettend veel mogelijk. Maar juist door de vele mogelijkheden ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Daarom denken we graag met u mee, om zo tot een passend tuinontwerp te komen. Heeft u geen groene vingers en wilt u de tuinrenovatie liever uitbesteden? Ook dat kan! Op basis van het tuinontwerp gaan onze experts aan de slag om uw droomtuin tot leven te brengen.

Op zoek naar een hovenier in de regio van Berlicum?

Björn van Hout

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!