Tuinrenovatie

Woont u al jaren in hetzelfde huis met dezelfde tuin? Heeft u net een huis gekocht, maar bevalt de tuin u niet? Of geniet u om een andere reden niet meer van uw tuin? Tuinrenovatie biedt uitkomst. Bij de hoveniers van Van Hout Tuinprojecten is uw tuin in uitstekende handen. Wij geven uw bestaande tuin een grondige metamorfose. Want wanneer de tuin niet is zoals u wilt, is dat een doorn in het oog. Wij streven naar het opleveren van een tuin waar u zich helemaal thuis voelt, kunt ontspannen, tot rust komt en waar eventueel kinderen ongekend veel plezier beleven. Met andere woorden: uw droomtuin en die van het gezin! Voor tuinrenovatie in Rosmalen en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

tuinrenovatie regio rosmalen
Björn van Hout

Persoonlijk contact

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. Wij kunnen een samenwerking heel persoonlijk houden, omdat u één vast aanspreekpunt heeft gedurende het project. Tijdens de tuinrenovatie hebben we intensief contact. We komen op verschillende momenten langs om te kijken of de tuinrenovatie naar tevredenheid verloopt. We bekijken samen de hele tuin en inventariseren de werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden. De uiteindelijke oplevering van de tuin doen we samen met u. Binnen een week na oplevering worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd. Afspraak is afspraak, dat is ook voor u wel zo fijn!

Tuinrenovatie geheel op maat

Tuinrenovatie kan bij Van Hout Tuinprojecten geheel op maat met een uniek tuinontwerp. Heeft u al een tuinontwerp of wilt u een tuinontwerp door ons laten maken? Wij voorzien u graag van professioneel advies met een tuinontwerp waar u 100% achterstaat. Een tuin die bij u past en waar u dagelijks plezier van hebt, dat is ons doel!

Verbouwen met behoud van bepaalde elementen

Tuinrenovatie is anders dan tuinaanleg, namelijk de tuin verbouwen met behoud van bepaalde elementen. Denk aan de overkapping waar u erg blij mee bent of de bestrating die nog prachtig is. Onder tuinrenovatie werkzaamheden vallen onder andere: geheel of gedeeltelijk verbouwen van de tuin, tuin opnieuw aanleggen met hergebruik van materialen, vernieuwen van straatwerk, vervangen van beplanting of het vernieuwen van houtwerk.

Werkwijze tuinrenovatie

Nadat we een akkoord hebben op offerte, starten we met het renoveren van de tuin.

  • Tuin leeghalen. Elementen die we niet gebruiken verwijderen en elementen die we hergebruiken bewaren.
  • Zand en grond aanbrengen. Waar nodig brengen we nieuwe grond en nieuw zand aan.
  • Nieuwe elementen plaatsen. We plaatsen de nieuwe elementen zoals afgesproken, denk aan houtwerk of beplanting.
  • Elementen hergebruiken. Waar mogelijk hergebruiken we materialen, precies zoals afgesproken. Dit is vaak meer dan u denkt.
  • Finishing touch. Vlak voor opleveringen lopen we samen de tuin door en zetten we de laatste puntjes op de i: totdat u 100% tevreden bent.
houtwerken overkapping

Van Hout Tuinprojecten in Rosmalen

Onze kernwaarden zijn voor ons team erg belangrijk. We streven ernaar om onze kernwaarden altijd te behalen.

  • Jong, vakkundig en hardwerkend team
  • Altijd één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke samenwerking

Wij richten ons met tuinrenovatie op de regio Rosmalen. Kunnen wij u helpen? Onze groene vingers staan te popelen om uw tuin naar wens te renoveren! Benieuwd naar de renovatie mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op!