Bestrating

Wilt u uw tuin op een vrij eenvoudige wijze een compleet nieuwe look geven? Wij kunnen het realiseren met vakkundige bestrating. Onze bevlogen hoveniers hebben hier jarenlang ervaring mee. Door onze expertise hebben wij een zeer goed oog om uw tegel er mooi en strak in te leggen.

Onze favoriet: keramische tegels

Onze favoriet is de keramische buitentegel! Zoekt u een tuintegel die onderhoudsarm is? Dan is de keramische tegel wat u zoekt. Keramische tegels zijn kleurvast en verkleuren dus niet, ze zijn krasvrij, vorstbestendig, hittebestendig, antislip en maatvast. Daarnaast hebben keramische buitentegels een vochtopname van minder dan 0,05%. Hierdoor krijgen algen en mossen nauwelijks kans om zich te hechten op de keramische tegels.

Tuinaanleg Rosmalen
Björn van Hout

Persoonlijk contact

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. Wij kunnen een samenwerking heel persoonlijk houden, omdat u één vast aanspreekpunt hebt wanneer we uw tuin voorzien van bestrating. Tijdens het leggen hebben we intensief contact. De oplevering doen we dan ook samen met u. We werken volgens planning en het afgesproken budget. Afspraak is afspraak, dat is ook voor u wel zo fijn!

Tips om te bestraten

Kleur

Wilt u uw tuin groter doen lijken, dan kunt u het beste kiezen voor een lichte tegels. Als u een grote tuin heeft, dan kunt u beter gaan voor een wat donkerdere tint. Hierdoor oogt uw tuin warmer en gezelliger. Bestrating is de ondergrond van uw tuin, deze kunt u het best zo neutraal mogelijk houden. De tuin is een verlenging van uw huis, bekijk welke tegel mooi aansluit bij de rest van het geheel.

Materiaal

U kunt gebruik maken van verschillende soorten bestratingen, zoals betontegels, gebakken bestrating, natuursteen en keramische tegels. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van staptegels, verschillende soorten grind of stapelblokken. Het materiaal is erg belangrijk voor de sfeer van de tuin. Overleg uw wensen met ons en wij voorzien u van vakkundig en persoonlijk advies.

Verbanden

Een verband is de manier waarop twee stenen ten opzichte van elkaar worden neergelegd. Dit verband herhalen we bij het leggen van tegels of we wisselen juist verschillende verbanden met elkaar af. Hierdoor ontstaat er een patroon. Verbanden zijn erg belangrijk voor de stevigheid wat zorgt voor een goede aansluiting waardoor deze lang en strak op zijn plek blijft liggen.

Bestrating regio Rosmalen

Van Hout Tuinprojecten in Rosmalen

Onze kernwaarden zijn voor ons team erg belangrijk. We streven ernaar om onze kernwaarden altijd te behalen.

  • Ervaren, vakkundig en hardwerkend team
  • Altijd één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke samenwerking

Wij richten ons op de regio Rosmalen. Kunnen wij u helpen? Onze groene vingers staan te popelen om uw tuin te voorzien van prachtige tegels. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op!