Houten overkapping op maat

Er zijn vele overkappingen, in diverse materialen maar sluiten deze standaard overkapping aan bij uw wensen? Van Hout Tuinprojecten maakt houten overkappingen op maat. Volledig afgestemd op uw wensen, aangevuld met onze kennis over materialen en praktisch inzicht in gebruik en gemak.

Met ons eigen houtbewerkingsteam creëren en realiseren wij iedere gewenste houten maatwerk overkapping. Verbonden met uw huis of geheel vrijstaand.  Voor uw tuinaanleg met luxe overkapping in Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Luxe tuin met buitenkeuken
Björn van Hout

Persoonlijk advies voor overkapping

Bij ons staan persoonlijk contact en advies voorop. Wij kunnen een samenwerking heel persoonlijk houden, omdat u één vast aanspreekpunt hebt gedurende het project. Tijdens het ontwerp en de realisatie van uw houten overkapping op maat hebben we intensief contact. We nemen samen de vele aspecten door die komen kijken bij de praktische invulling. Denk hierbij alleen al aan verlichting en elektrische voorzieningen naast het doel van de overkapping in uw tuin. De uiteindelijke oplevering van de overkapping in uw tuin doen we samen. Binnen een week na oplevering worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd. Afspraak is afspraak, dat is ook voor u wel zo fijn!

Welke houten overkapping past u het best?

U wilt graag een houten overkapping in uw tuin, op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen. Welke houten overkapping past bij u? De overkapping is de ideale plek in uw tuin om te ontspannen en te genieten met vrienden van lange gezellige avonden.

Aan de woning of bijgebouw verbonden of volledig vrijstaand in uw tuin. De mogelijkheden met een houten overkapping op maat zijn ongekend. Zo ook de voordelen.

Voordelen houten overkapping

Dicht bij huis er toch even helemaal uit. Heerlijk genieten in uw eigen tuin. Loungen in de buitenlucht, beschut en van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan de juiste verlichting, elektra, heaters of mooie buitenhaard. Compleet met buitenkeuken, afgestemd op uw wensen. Met indien gewenst eigen sanitaire voorzieningen. Gedeeltelijk of geheel afsluitbaar, zodat u het hele jaar kunt genieten van een vakantiegevoel in eigen tuin.

Ibiza tuin maken

Houtsoorten eiken en douglas

Er is niets natuurlijker dan hout voor een prachtige en duurzame overkapping. Wij werken graag met eikenhout en douglashout voor het realiseren van luxe overkappingen op maat. Deze houtsoorten gaan jaren mee en krijgen naar mate de jaren verstrijken meer karakter. Zeker als u ervoor kiest om ze onbehandeld te laten.

Beits, olie, thermisch gemodificeerd of juist onbehandeld

De afwerking van het hout is medebepalend voor de uitstraling op langere termijn. Zo kunt u kiezen voor thermisch gemodificeerd hout. Of het hout laten behandelen met beits, olie of juist onbehandeld laten. We stemmen dit tijdens ons advies met u af voor een optimaal resultaat waar u, u tegen zegt.

Plat of schuin dak op uw overkapping?

Met een houten overkapping op maat zijn we volledig in controle over hoe deze parel in uw tuin vorm krijgt. Zo kunt u kiezen voor een plat of juist een schuin dak of een combinatie van beiden. Voor een poolhouse is het juist mooi om een combinatie van beiden te realiseren. Hierdoor ontstaat er meer dynamiek en heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid voor opslag of zelfs een zolderkamer-effect.  Voor een meer tijdloos geheel is een plat dak een aanrader. Ook de dakbekleding kent vele mogelijkheden die we graag met u bespreken.

Is een overkapping op maat altijd mogelijk?

Een buitenverblijf in de vorm van een houten overkapping op maat is altijd mogelijk. Of u nu een kleinere tuin heeft of juist een grote tuin. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor een maatwerk overkapping. Waar bij een kleine tuin onze praktische kennis en creativiteit juist voor ruimte kunnen zorgen met een overkapping op maat. Kan in een grote tuin een prachtig vrijstaand buitenverblijf worden gecreëerd van alle gemakken voorzien.

Van Hout Tuinprojecten in Rosmalen

Onze kernwaarden zijn voor ons team erg belangrijk. We streven ernaar om onze kernwaarden altijd te behalen.

  • Jong, vakkundig en hardwerkend team
  • Altijd één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke samenwerking

Wij richten ons met tuinaanleg en houten tuinoverkappingen op maat op de regio Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch. Kunnen wij u helpen? Onze groene vingers staan te popelen om uw tuin geheel naar wens aan te leggen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!