Verlichting

Zit u ’s avonds graag buiten? Wilt u meer van het buitenleven genieten? Heeft u het allemaal al voor elkaar in de tuin, zoals een overkapping, gezellige hoekjes en prachtige beplanting? Met de juiste verlichting in de tuin geniet u nog meer van het buitenleven!

Van Hout Tuinprojecten weet als geen ander hoe belangrijk een goed verlichtingsplan in de tuin is. Wij ontwerpen een uniek verlichtingsplan op maat. In een verlichtingsplan staat precies wat er verlicht wordt, met welk type licht en in welke richting het licht schijnt. Tip: om kortsluiting te voorkomen, kunt u elektriciteit in uw tuin beter professioneel laten aanleggen. Wij kunnen uw verlichting vakkundig aansluiten. Daarbij kunnen wij tegen scherpe prijzen ook buitenverlichting leveren.

Verlichting in de tuin of overkapping Rosmalen
Björn van Hout

Persoonlijk contact

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. Wij kunnen een samenwerking heel persoonlijk houden, omdat u één vast aanspreekpunt heeft gedurende het verlichtingsproject. De oplevering van de tuinverlichting doen we samen met u. We houden ons aan het afgesproken budget, de planning en uw wensen. Afspraak is afspraak, dat is ook voor u wel zo fijn!

Tuinverlichting in regio Rosmalen

Van Hout Tuinprojecten in Rosmalen

Onze kernwaarden zijn voor ons team erg belangrijk. We streven ernaar om onze kernwaarden altijd te behalen.

  • Ervaren, vakkundig en hardwerkend team
  • Altijd één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke samenwerking

Wij richten ons met tuinverlichting op de regio Rosmalen. Kunnen wij u helpen? Onze groene vingers staan te popelen om uw tuin geheel naar wens te voorzien van verlichting! Benieuwd naar de verlichtingsmogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op!