HOUTWERKEN

HOUTWERKEN

Van Hout Tuinprojecten maakt verschillende soorten houtwerken voor uw tuin op maat.

In principe maken wij alles wat met hout te maken heeft voor u op maat. We werken met verschillende soorten hout onder andere steigerhout, hardhout, vuren geïmpregneerd, eikenhout, douglas en rondhout.

Tuinhuizen
Tuinhuizen zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Hierdoor kunt u kiezen voor een tuinhuis die helemaal binnen de stijl van uw tuin past! Wij zorgen dat uw tuinhuis mooi op maat geleverd en geplaatst wordt!

Overkappingen
Wij maken verschillende overkappingen voor in uw tuin. Een overkapping is ideaal, omdat u dan ieder moment van de dag van uw tuin kunt genieten. Hierin bent u niet langer afhankelijk van het weer. Een overkapping kan een schaduwplek bieden, wanneer het te warm wordt in de zon. Maar ook wanneer het regent kunt u lekker van uw tuin blijven genieten.
Bij een overkapping kunt u onder andere denken aan een prieel, veranda of kapschuur. U kan natuurlijk ook voor een overkapping van een ander materiaal kiezen! Ook dit leveren en maken wij graag voor u!

Vlonders
Een vlonder geeft altijd een mooie uitstraling in uw tuin. Daarnaast kunt u hiermee een mooi plekje aan het water creëren. Hierdoor kunt u optimaal genieten van het water in uw tuin!

Bloembakken
Kunt u de ideale bloembak nergens vinden? Geen probleem! Wij kunnen uw bloembakken naar wens maken, zodat ze perfect bij uw tuin passen!

Schuttingen
In de meeste tuinen mag een schutting natuurlijk niet ontbreken! Een schutting geeft namelijk privacy in uw eigen tuin. Dit is natuurlijk wel van belang wanneer u optimaal van u tuin wil genieten! Wij leveren en zetten verschillende soorten schuttingen voor u!

Speeltoestellen
Het is natuurlijk heerlijk als de kinderen lekker veilig in de achtertuin kunnen spelen. Zo kunnen ze lekker hun gang gaan zonder dat je ze continu in de gaten moet houden. U kunt kiezen voor standaard toestellen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een speeltoestel naar eigen wens te ontwerpen!

Wilt u meer informatie over tuinhuizen, schuttingen, veranda’s of andere houtwerken in uw tuin. Klik dan hier voor het maken van een gratis adviesgesprek.