Houtwerken

Een tuin bestaat uit meer dan alleen groen. Een houten pergola, overkapping, vlonders, bloembakken, speeltoestellen en houtwanden geven uw tuin al een compleet nieuwe uitstraling. Wij maken verschillende soorten houtwerken geheel naar wens op maat. Onze timmermannen werken met verschillende soorten hout, zoals steigerhout, hardhout, vuren geïmpregneerd, eikenhout, douglas en rondhout.

Must in de tuin: overkapping

De overkapping is tegenwoordig een verlening van het eigen huis. Een overkapping is ideaal, omdat u hierdoor ieder moment van de dag van uw tuin en het buitenleven kunt genieten. Afhankelijk zijn van het weer is er niet meer bij. Een overkapping kan een schaduwplek bieden wanneer het te warm wordt in de zon. Maar ook wanneer het regent kunt u lekker van uw tuin blijven genieten. Bij een overkapping kunt u onder andere denken aan een prieel, veranda of kapschuur. De meeste overkappingen worden van hout gemaakt. Heeft u een overkapping van ander materiaal in uw hoofd? Ook dit leveren en maken wij graag voor u!

houtwerken overkapping
Björn van Hout

Persoonlijk contact

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. Wij kunnen een samenwerking heel persoonlijk houden, omdat u één vast aanspreekpunt hebt gedurende het project. De oplevering doen we samen met u. Op deze manier kunnen we eventuele verbeterpunten meteen doornemen en inplannen. We houden ons aan onze planning, het afgesproken budget en doen er alles aan om van uw tuin een droomtuin te maken.

Soorten houtwerken

Vlonders

Een vlonder is een echte blikvanger in uw tuin, het zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Gaat u voor knus, warm, gezellig of strak? Onze vlonders maken de sfeer die u wilt creëren werkelijkheid. Met vlonders kunt u intieme hoekjes in de tuin creëren, bijvoorbeeld aan het water, achterin de tuin, in het midden van de tuin of onder een overkapping.

Schuttingen

De schutting is de populairste vorm van een tuinafscheiding. Een (houten) schutting zorgt direct voor privacy en sluit de tuin perfect af. De houten schutting is nog steeds erg populair, maar er wordt ook vaker gekozen voor een meer opvallende schutting zoals zwart gebeitste schermen of horizontaal bevestigde latjes.

Speeltoestellen

Het is heerlijk als de kinderen lekker, veilig in de achtertuin kunnen spelen. U kunt kiezen voor standaard toestellen, maar het is bij ons ook mogelijk om een speeltoestel geheel naar eigen wens te laten ontwerpen! Met onze vakkennis en ervaring kunnen we speeltoestellen ontwerpen en plaatsen met een valdempende ondergrond.

Bloembakken

Grote accessoires, zoals bloembakken, maken de sfeer in uw tuin. U kunt er ruimtes mee indelen of de tuin opfleuren. Bloembakken zijn er in vele soorten en maten. Afhankelijk van wat u ermee wilt, kunnen wij u adviseren in een goede keuze. Wij kunnen uw bloembakken ook geheel naar wens maken, zodat ze perfect bij uw tuin passen.

Houtwerken vlonder hovenier Rosmalen

Van Hout Tuinprojecten in Rosmalen

Onze kernwaarden zijn voor ons team erg belangrijk. We streven ernaar om onze kernwaarden altijd te behalen.

  • Jong, vakkundig en hardwerkend team
  • Altijd één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke samenwerking

Wij richten ons met houtwerken op de regio Rosmalen. Kunnen wij u helpen? Onze groene vingers staan te popelen om uw tuin te voorzien van prachtige en praktische houtwerken! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op!