Tuinaanleg Empel

Empel is een prachtig stadsdeel van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Heeft u een nieuwbouwhuis in een van de wijken Maasakker, de Koornwaard, Empel-Oost of Empel-Zuid? Dan staan onze hoveniers te popelen om uw nieuwbouw tuin aan te leggen. Ook staan wij klaar om uw tuin te renoveren als u een bestaande woning heeft gekocht.

Wilt u uw droomtuin in Empel realiseren met behulp van een ervaren en professionele hovenier? Onze hoveniers nemen in een persoonlijk gesprek uw wensen door. Vervolgens maken wij een passend tuinontwerp en realiseren wij uw droomtuin tijdens de aanleg daarvan.

Van Hout Tuinprojecten in Empel

Wij staan voor u klaar:

  • Ervaren, vakkundig en hardwerkend team
  • Altijd één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke samenwerking

Wij zijn gevestigd in Rosmalen en richten ons met tuinontwerp en tuinaanleg op Empel. Onze groene vingers jeuken om uw tuin geheel naar wens aan te leggen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?  Neem dan contact met ons op.

Tuin aanleggen in Empel?

Mogen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen met het realiseren van uw droomtuin.