Gefaseerde tuinaanleg

Wilt u graag uw droomtuin realiseren maar vindt u het vanwege de kosten of om andere redenen prettiger om dit gefaseerd te doen? Dat kan! Bij Van Hout Tuinprojecten denken we graag in oplossingen. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om uw tuin in fases om te toveren tot het perfecte plaatje.

Waarom kiezen voor tuinaanleg in fases?

Misschien droomt u er al jaren van om uw tuin eens goed onder handen te nemen en komt het er maar niet van. Soms heeft u simpelweg te weinig tijd. Door het tuinontwerp en de tuinaanleg uit te besteden aan een professionele hovenier lost u dit probleem gemakkelijk op. Maar daar komt natuurlijk wel een prijskaartje bij kijken. Wellicht vind u het prettiger om deze kosten over een langere periode te verspreiden.

We stellen graag een stappenplan met u op. Hierbij kijken we samen welke onderdelen de hoogste prioriteit hebben. Misschien staat een terras of overkapping bijvoorbeeld bovenaan uw verlanglijstje? Of wellicht heeft u kinderen en wilt u allereerst zorgen dat er goede graszoden in de tuin liggen zodat de kinderen prettig kunnen spelen in de tuin. Welke onderdelen kunnen in eerste instantie nog even wachten? Die pakken we dan gewoon later op. Betreft de beplanting kunnen wij u ook goed adviseren. We bekijken in welke fases we deze het beste kunnen opbouwen, om te zorgen dat alles in uw tuin perfect op elkaar aansluit en één geheel gaat vormen.

Door de tuinaanleg bij een hovenier neer te leggen weet u zeker dat het goed gebeurd. Door het aanleggen in fases op te pakken spreiden we de bijbehorende kosten.

Tijd geeft nieuw inzicht!

Nog een voordeel van gefaseerde tuinaanleg over een langere periode en fases; het geeft ruimte voor nieuwe inzichten! Een tuinaanleg begint met een goed tuinontwerp. Natuurlijk is het zonde om dit ontwerp volledig in te prullenbak te gooien wanneer er al wat werkzaamheden zijn uitgevoerd. Echter zijn we flexibel. Merkt u na verloop van tijd dat u toch graag wat wijzigingen wilt maken? Laat het ons even weten. We denken graag met u mee. Een situatie kan immers veranderen en met daarbij de noodzaak tot een aanpassing.

Nieuwbouwhuis oplevering in de winter

De winterperiode is donker, vaak nat en grauw. Mensen wachten vaak tot het voorjaar om de tuin aan te leggen. Men neemt voor lief dat gedurende de winter de tuin er troosteloos bij ligt. Overal zwart zand, puin en ander afval wat nog opgeruimd moet worden. U ergert zich enorm aan al het vuil dat u telkens mee naar binnen neemt. Waarom wachten tot het voorjaar. Waarom niet nu al het geraamte, de grote onderdelen vormgeven. Denk hierbij aan grondwerk en bestrating waardoor vuil buiten blijft en niet meer door u, de kinderen of huisdieren mee naar binnen komt. In het voorjaar pakt u vervolgens de verdere aanleg met uw hovenier op.

Laat u inspireren!

De eerste stap voor het renoveren van een tuin of het aanleggen van een volledig nieuwe tuin is het tuinontwerp. Voor veel mensen is dit ook direct de leukste stap. Hier gaan we samen met u aan tafel zitten om al uw wensen te bespreken. Zo krijgt uw droomtuin steeds meer concrete vormen. Onze tuinontwerpers gaan vervolgens voor u aan de slag en presenteren een deskundig opgesteld tuinontwerp. Wat inspiratie nodig? Bekijk onze opgeleverde projecten of lees onze blog ‘Tips voor het maken van een tuinontwerp‘.

Benieuwd wat allemaal mogelijk is? Neem contact op met Van Hout Tuinprojecten en zet vandaag nog de eerste stap richting het realiseren van uw droomtuin!

Tuin laten aanleggen?

Heeft u al een tuinontwerp en zoekt u een betrouwbaar en kundig hoveniersbedrijf voor de regio Rosmalen en omstreken? Neem dan contact op met Van Hout Tuinprojecten. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Het is bij ons geen eenrichtingsverkeer, maar samen met u komen we tot een duidelijk plan voor de tuinaanleg. Voor tuinaanleg in Rosmalen en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres!

  • Ervaren, vakkundig en hardwerkend team
  • Altijd één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke samenwerking
Björn van Hout

Kunnen wij u helpen met een gefaseerde tuinaanleg?

Wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen of heeft u een nieuwbouwhuis gekocht waar de tuinaanleg nog mist? Wij kunnen u helpen! Van Hout Tuinprojecten richt zich met tuinen op de regio Rosmalen. Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen met al uw tuinwensen! Van tuinaanleg en tuinontwerp tot diverse tuinwerkzaamheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op!