Luxe tuinaanleg Rosmalen

Bent u van plan uw tuin helemaal op de schop te nemen, om eindelijk die droomtuin te realiseren? En bent u nog op zoek naar de juiste partij daarvoor? Bij Van Hout Tuinprojecten staan we voor een specialistische aanpak en een goed doordacht plan. Onze hoveniers ontwerpen uw tuin naar uw wensen en realiseren deze van A tot Z. Voor de aanleg van uw luxe tuin in Rosmalen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Een exclusief ontwerp

De aanleg van een tuin begint met een goed ontwerp. Als u nog zoekende bent in wat u precies wilt, dan helpen wij u graag! Het maken van een exclusief ontwerp start met een goed persoonlijk intakegesprek. Gedurende dit gesprek inventariseren wij uw wensen en bekijken we de mogelijkheden binnen uw tuin. Daarna gaan we aan de slag met een eerste tuinontwerp. U heeft vervolgens alle vrijheid om zaken te veranderen, zodat u zich straks helemaal thuis voelt in uw eigen droomtuin. Door het maken van een tuinontwerp is uw tuin onderscheidend en hoogst persoonlijk. Zo kunt u zelf kiezen wat voor uitstraling u wil, denk bijvoorbeeld aan een moderne, mediterrane of landelijke tuin.

Over Van Hout Tuinprojecten

Het team van Van Hout werkt altijd aan de hand van deze kernwaarden:

  • Ervaren, vakkundig en hardwerkend team
  • Altijd één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke samenwerking
Björn van Hout

U wilt een luxe tuin?

Björn van Hout van Van Hout Tuinprojecten gaat met passie voor u aan de slag. Hij helpt u graag met het ontwerpen en aanleggen van uw die tuin die u al jaren wenst.

Klaar voor uw droomtuin?

Geef uw tuin wat extra’s

Bij Van Hout zijn wij altijd op zoek naar een manier om uw tuin te onderscheiden van de rest. U kunt kiezen uit tal van opties om uw tuin te voorzien van wat extra luxe. Denk bijvoorbeeld aan een mooi aangelegd zwembad waar u tijdens de zomer heerlijk van kan genieten of een outdoor sauna, de ideale plek om lekker te ontspannen en tot rust te komen. Maar naast een zwembad of een sauna kunt u bij Van Hout ook terecht voor verschillende houtwerken. Zoals een overkapping, maar ook vlonders, schuttingen, speeltoestellen of bloembakken. In de overkapping is het zelfs mogelijk om een openhaard toe te voegen, zo creëert u de ideale plek om van uw tuin te genieten in elk jaargetijde en weertype.

Björn van Hout

Woont u in Rosmalen of omgeving?

Wij gaan graag aan de slag met uw droomtuin! Bij ons staat persoonlijk contact voorop. U heeft bij ons altijd één vast aanspreekpunt. We houden rekening met de planning, het budget en uw wensen. Afspraak is afspraak, dat is ook voor u wel zo fijn!

Automatisering van uw tuin

Tegenwoordig zijn er een hoop technieken om uw tuin te automatiseren. Tijdens het aanleggen van uw droomtuin kunnen deze nieuwe technieken gebruikt worden om te zorgen voor meer luxe en comfort. Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van een beregeningsysteem. In het artikel ‘Het automatiseren van uw tuin’ leest u meer over de verschillende automatiseringsopties.

Verlichting

In een luxe tuin kan een goede verlichting natuurlijk niet ontbreken. Deze verlichting zorgt voor extra sfeer, bijvoorbeeld onder de overkapping of om mooie eyecatchers in uw tuin extra uit te lichten. Daarnaast zorgt goede verlichting natuurlijk voor extra veiligheid, zodat u ook in het donker veilig door uw tuin kunt lopen. En last but nog least helpt het bij het effectief afschrikken van inbrekers.

  • Houten overkapping- Hovenier in Vught

Keramische tegels

Keramische tegels zijn de trend op het gebied van tuintegels. Deze tegels van heet gebakken leem en klei zijn in allerei kleuren en maten te verkrijgen. Keramische tegels hebben een hoop voordelen, enkele voorbeelden zijn:

  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Makkelijke schoon te houden
  • Slijt- en krasvast

Naast de vele voordelen zijn keramische tegels heel erg mooi, en door de grote keuze in kleur en grootte zijn ze voor bijna elke tuin geschikt. Als u meer wilt weten over Keramische tegels en het voornaamste merk GeoCeramica, lees dan het blog artikel ‘Voordelen van keramische tegels’.

Op zoek naar luxe tuinaanleg in Rosmalen?

Onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers betekenen graag iets voor u op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden. We staan met onze groene vingers te popelen om u te helpen!