Tuinaanleg parktuinen –

nieuwbouwproject

Het nieuwbouw project parktuinen is een project in Rosmalen. De woonbuurt ligt in een aantrekkelijke wijk die gekenmerkt wordt door groene lanen en lommerrijke parken. Wilt u een tuin die helemaal aansluit bij deze groene sfeer? Dan helpen onze hoveniers van Van Hout Tuinprojecten u graag verder.

Heeft u een huis gekocht in het nieuwbouwproject parktuinen en wilt u graag uw droomtuin realiseren bij uw nieuwbouwhuis? Dan bent u bij Van Hout tuinprojecten aan het goede adres. Onze tuinexperts staan te popelen om aan de slag te gaan met uw nieuwbouwtuin en deze helemaal naar uw wensen in te richten.

Van Hout Tuinprojecten in parktuinen

Wij staan voor u klaar:

  • Ervaren, vakkundig en hardwerkend team
  • Altijd één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke samenwerking

Wij richten ons met tuinaanleg op de regio Rosmalen en daarmee ook op het nieuwbouwproject parktuinen. Onze groene vingers staan te popelen om uw tuin geheel naar wens aan te leggen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?  Neem dan contact met ons op.

Tuin aanleggen in parktuinen?

Mogen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen met het realiseren van uw droomtuin.