TUINONDERHOUD

TUINONDERHOUD

Onderhoud Particuliere tuinen:
Het is natuurlijk altijd mogelijk om uw tuin door ons te laten onderhouden. Van Hout Tuinprojecten beschikt over vakkundige hoveniers en de juiste materialen om uw tuin de onderhoudsbeurt te geven die het verdient. U kunt contact opnemen op het moment dat uw tuin een onderhoudsbeurt nodig heeft, maar u kunt er ook voor kiezen om een jaarabonnement bij ons af te sluiten. We maken dan een jaarplan. Dit houdt in dat we afspreken hoe vaak we langs komen en in welke perioden.
Wanneer wij een onderhoudsplan maken wordt deze precies aangepast aan uw wensen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u het ene seizoen meer onderhoud aan uw tuin wilt dan het andere seizoen, enkel de grote klussen wilt uitbesteden of juist het gehele jaar alles door ons wilt laten doen. U bepaalt wat we doen en wanneer we het doen. We raden alleen wel aan om, indien mogelijk, tijdig contact op te nemen, zodat het niet onnodig veel tijd kost om uw tuin weer op orde te krijgen.

Bedrijfstuinen:
Een tuin is natuurlijk het visitekaartje voor uw bedrijf. Het geeft uw bedrijf extra uitstraling en een verzorgt uiterlijk. Om uw bedrijf net dat beetje extra te geven is het dan ook aan te raden om uw bedrijfstuin door ons te laten verzorgen.. Wanneer u uw tuin door ons laat onderhouden kunnen zowel wij als u ons bezighouden met onze eigen passie, wat zorgt voor uitstekende kwaliteit binnen uw bedrijf. Mocht u geïnteresseerd zijn kunt uw contact met ons opnemen om een jaarplan te laten maken. Wanneer u het graag nog anders ziet kunt u altijd vragen naar de mogelijkheden.

Planten en bomen:
Om de planten in uw tuin goed tot hun recht te laten komen hebben ze regelmatig onderhoud nodig. Zo moeten uw planten op tijd bemest worden en het onkruid moet gewied of bespoten worden.
Het is natuurlijk het mooist als de planten in uw tuin zodanig bij elkaar aansluiten, zodat ze elkaar versterken in geur en kleur. Wij maken de prachtigste beplantingsplannen, die we uiteindelijk zullen verwezenlijken. Om ervoor te zorgen dat de balans goed blijft moeten de planten onderhouden worden. Hiervoor is het belangrijk om regelmatig uw beplanting te snoeien en verjongen. Het is mogelijk om dit door ons te laten verzorgen.
Ook uw bomen hebben regelmatig onderhoud nodig. Een boom die niet goed onderhouden wordt kan namelijk omvallen en voor ongelukken zorgen. Het is dus belangrijk dat de conditie van uw bomen regelmatig gecontroleerd wordt, zodat we dit kunnen voorkomen. Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat uw boom/bomen er mooi uitzien.
Bij ons kunt u terecht voor het snoeien van uw bomen. Wij hebben ruime ervaring bij het in vorm snoeien of begeleiden van uw sierbomen, leilinden en dakplatanen. Ook kunt u bij ons terecht voor het kappen van uw boom of bomen.
Naast bomen kunt u natuurlijk ook uw hagen en heesters door ons laten snoeien. Wij verwijderen het dode hout voor u, zodat de nieuwe jonge scheuten de kans krijgen om uw heg weer een fris uiterlijk te geven.

Gazon
Een gazon brengt al gelijk veel groen in uw tuin en is dan ook voor veel mensen onmisbaar. Een mooi gazon zorgt voor een prachtig uitzicht in uw tuin, terwijl een niet goed onderhouden gazon juist het tegenovergestelde effect heeft. Het goed bijhouden van een gazon is alleen niet altijd even gemakkelijk. Een gazon moet afhankelijk van grondsoort, periode en gazontype op een aangepaste manier bemest worden en natuurlijk op een correcte manier gemaaid worden. Ook moet het dode gras en het mos geverticuteerd worden. Wij helpen u graag hierbij!

Onkruid
Ook het bestrijden of verwijderen van onkruid valt natuurlijk onder het vaste onderhoud van uw tuin. Indien nodig helpen wij u hier graag bij. Wij zorgen er op een milieuvriendelijke manier voor dat uw tuin vrij is van onkruid, bijvoorbeeld met ecologische bestrijdingsmiddelen of gewoon door het te wieden.
U kunt ook eventueel contact opnemen met ons om gericht advies te vragen.
Wij bestrijden niet alleen het onkruid in uw borders, maar kunnen ook het onkruid verwijderen uit uw gazon of de algen op de daken van uw huis, serre en veranda zodat uw huis en tuin er altijd verzorgd uitzien.

Sierbestrating
Helaas zal uw bestrating op ten duur gaan verzakken. Dit veroorzaakt natuurlijk plassen in uw tuin na een regenbui. Ook uw kinderen zouden kunnen struikelen. Dit willen we natuurlijk liever voorkomen. Wij herstellen eventuele verzakkingen daarom graag voor u.

Klik hier voor een gratis advies en offerte voor onderhoud van uw tuin.