keramischetegels , luxe schuur , keramische tegels

Tuinrenovatie stadstuin Den Bosch

De wens van de opdrachtgever uit Den Bosch is een design stadstuin, met twee zitgedeelten. Hoewel de tuin relatief klein is van formaat, willen de bewoners er toch optimaal van kunnen genieten. De opdrachtgever had zelf een tuinontwerp voor de renovatie gemaakt. Op basis hiervan heeft Björn een passende offerte aangeboden. Na akkoord konden de tuinrenovatie werkzaamheden ingepland worden.

Het verwijderen van de oude tuin

Aangezien er geen achterom is in een stadstuin hebben wij alle materialen uit de oude tuin, zoals tegels, planten en de oude schutting in bigbags geplaatst. Hierbij is een hijskraan aan te pas gekomen, waarbij wij alles over het huis hebben getild en het nieuwe materiaal weer terug in de tuin hebben laten plaatsen. Dit vond de opdrachtgever ook heel fijn aangezien we zo niet door het huis hoefden te lopen met de spullen, wat een hoop rommel bespaart.

Op zoek naar een hovenier?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!