Achtertuin renovatie Tilburg

Tuinaanleg met zwembad in Tilburg

De wens van deze opdrachtgever uit Tilburg is een mediterrane tuin met zwembad, zodat het vakantiegevoel nooit verdwijnt. Björn heeft na het eerste contact met de opdrachtgever een tuinontwerp gemaakt. In het tuinontwerp zitten de wensen van de opdrachtgever en adviezen van de tuinarchitect verwerkt. Op het tuinontwerp hebben we een akkoord gekregen, dus de tuinaanleg met zwembad in Tilburg kon beginnen.

Bouwkundig zwembad

Als eerst zijn we begonnen met het verwijderen van de oude tuin. We hebben alles netjes afgevoerd. De mediterrane tuin is voorzien van een prachtig zwembad. Het is een bouwkundig zwembad dat we samen met Van Gemert (zwembaden en sauna’s) geplaatst hebben. Voordat het zwembad geplaatst kon worden, moest er eerst een gat gegraven worden. Om te zorgen dat het gat droog bleef staan, hebben we een bronbemaling aangesloten. Na enkele dagen heeft Van Gemert met een hijskraan het bouwkundige zwembad geplaatst. Het pad om het zwembad heen is bestraat met keramische tegels, deze tegels liggen ook op de terrassen. We hebben gekozen voor dezelfde, mooie tegels, zodat het zwembad strak in de tuin ligt. De folie in het zwembad is wit, waardoor het water helderblauw oogt. Alles aan het zwembad is geautomatiseerd en wordt verwarmd middels zonnepanelen. Dit zwembad is dus ook nog eens duurzaam!

Op zoek naar een hovenier?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!