Tuinontwerp en tuinaanleg landelijke tuin in Lith

Aanleg landelijke tuin in Lith

De opdrachtgever is ‘via via’ bij ons terechtgekomen. De opdrachtgever had zelf een idee over zijn tuin en hoe het ontwerp eruit moest komen te zien. De wens was een landelijke tuin met cortenstalen elementen, spiegelvijver, een nieuw gazon en een overkapping te realiseren. Ook grote tegels van 80 bij 80 en klinkers om de tuin te doorbreken stonden op het wensenlijstje. Björn is aan de slag gegaan met een schets voor het tuinontwerp waar al deze wensen in terugkwamen. Ook hebben wij een vrijblijvende offerte hiervan aangeboden. De opdrachtgever gaf al snel groen licht en tijdens een tweede gesprek hebben we het ontwerp verder besproken en de planning gemaakt voor de tuinaanleg.

Spiegelvijver van cortenstaal als blikvanger

De spiegelvijver met waterval en cortenstalen omvang is echt een enorme eyecatcher van de tuin. Daardoor wordt het robuust met een landelijke tint. In de vijver liggen witte keien die je overal terug ziet komen in de tuin, om zo een mooi geheel te vormen.

Op zoek naar een hovenier in Lith?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!