Tuinaanleg in Rosmalen overkapping

Tuinaanleg familie tuin in Rosmalen

De wens van de opdrachtgever uit Rosmalen was een gezellige gezinstuin, waar het hele gezin van kan genieten. Tijdens het eerste gesprek gaven ze aan dat ze graag een tuinontwerp wilden laten maken, zodat ze een goed beeld konden krijgen van wat er ging gebeuren, voordat alles definitief werd. In dit ontwerp hielden wij natuurlijk rekening met de wensen die ze terug wilden zien in de tuin, zoals een overkapping met schuur, een ronde vlonder, een pergola waar een schommel aan vast gemaakt kan worden, een stuk gazon, palen straat van hout, klinkers en keramische tegels. De opdrachtgever was enthousiast over het tuinontwerp, waarna wij konden beginnen met het plannen van de tuinaanleg.

Overkapping van Rhombus delen

Allereerst hebben wij de tuin helemaal leeg gehaald, zodat we konden beginnen met het houtwerk in de tuin. We hebben er voor gekozen om eerst de overkapping te plaatsen. Dit is gemakkelijk, omdat je met poeren werkt (bouwkundige ondersteuningen). Samen met de opdrachtgever hebben we ervoor gekozen om de overkapping te maken van Douglas hout en Douglas Rhombus, een erg populair houtsoort op dit moment. Het is erg duurzaam, goed bewerkbaar en het blijft ook lang mooi! Ook is het goedkoper dan vele andere hardhoutsoorten. De tuin krijgt hierdoor een designvolle uitstraling.

Op zoek naar een hovenier?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!