Tuinaanleg Rosmalen met vijver

Stijlvolle tuinaanleg met vijver in Rosmalen

Een nieuwe tuin met een vijver, maar dan wel met een strak design. Dat was de wens van een opdrachtgever uit Rosmalen. De opdrachtgever was zelf al aan de slag gegaan met een tuinontwerp. Wij hebben hierop nog wat advies en aanvullingen gegeven. Met zijn tweeën kom je namelijk net tot wat creatievere oplossingen voor de indeling van de tuin. Nadat de opdrachtgever akkoord was met het ontwerp, konden wij de tuinaanleg gaan inplannen.

Vijver met strakke natuurleistenen afronding

Wij vonden het het mooiste om de vijver in het midden van de tuin, tussen het huis het de schuur de plaatsen. De vijver wordt hierdoor het middelpunt van de tuin en kan vanuit elke hoek bekeken worden. Ook ontstaat er zo een mooie opdeling van de tuin, wat voor een mooi effect zorgt. De vijver is 5 meter breed en 1,5 meter lang. De afronding is gemaakt van vijverlijsten met strakke natuurleistenen.

Op zoek naar een hovenier?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!