Tuinrenovatie met eetterras én lounge terras in Den Bosch

Onlangs hebben wij bij een woning in Den Bosch een prachtige tuinrenovatie mogen uitvoeren. De klant had verschillende wensen zoals voldoende zitruimte in de tuin met een mooi groot terras. De tuin moest een strakke look krijgen maar er moest ook ruimte zijn voor beplanting. Daarnaast was sfeervolle terrasverlichting essentieel, zodat de bewoners ook in de avonduren nog kunnen genieten van het buitenleven.

Gezellig eetterras met sfeervolle verlichting

De bewoners van deze woning zijn zonaanbidders; ze willen volop kunnen genieten van de zonnestralen in hun tuin. Omdat ze in het voorjaar en de zomer graag een etentje in de buitenlucht organiseren, was een sfeervol terras met eettafel een must. We hebben het voorste terras bestraat met een gemêleerd grijze tegel van 60 x 60 cm, met smalle voegen voor een strak effect en minimaal onderhoud. Dit terras biedt plaats aan een mooie ovale eettafel. De tafel wordt in de avonduren sfeervol verlicht door de speels opgehangen lichtjes aan de moderne pergola. Kom maar op met die etentjes; het terras is gereed!

Op zoek naar een hovenier?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!