boschehoek-houtlook-tegels-tuinrenovatie

Tuinrenovatie in Bossche Broek met houtlook tegels

Bossche hoek… een schitterende locatie. Vanuit hun tuin kijken deze bewoners uit op de vrije natuur met fluitende vogeltjes op de achtergrond. Met zo’n locatie wil men natuurlijk ook een mooi terras in de tuin, zodat men optimaal van het uitzicht kan genieten. En dat terras hebben ze gekregen!

Geo Ceramica houtlook tegels

Een houten terras kan heel mooi zijn. Maar het brengt ook nadelen met zich mee. Zoals krassen, verkleuring en scheuren in het hout. Een houten terras is ook een fijne plek voor insecten en slakken als gevolg van groene aanslag en algen. Niet iedereen zit daar op te wachten. Deze bewoners wilden wel graag de warme sfeer die hout met zich meebrengt, maar niet de nadelen. Dat hebben we voor ze gevonden in de vorm van deze schitterende Geo Ceramica houtlook tegels van maar liefst 120 x 30 cm. Door de strakke manier van leggen krijgt onkruid geen kans om tussendoor te komen. Ook is dit terras heel eenvoudig schoon te maken en verkleuren de tegels niet. Iets waar u met een houten terras wel rekening mee moet houden.

Op zoek naar een hovenier?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!