Moderne tuin met sfeervolle tuinverlichting aangelegd door Van Hout Tuinprojecten

Tuinrenovatie Kerkdriel

Koopt men een nieuw huis, dan verandert men het interieur van de woning zodat alles in een gewenste stijl is. Bij een tuin is dit eigenlijk niet anders. De oude tuineigenaren hadden een andere smaak dan de nieuwe bewoners uit Kerkdriel. Tijd voor een tuinrenovatie dus! Tijdens een tuinrenovatie kunnen we ervoor kiezen een deel van de tuin te behouden of alles compleet te vernieuwen. In het geval van deze tuin in Kerkdriel is de tuin vrijwel volledig vernieuwd. Van terrastegels tot beplanting en tuinverlichting. De wens van de klant was een strakke, moderne tuin, met een mediterraans tintje. Björn heeft zelf het tuinontwerp gemaakt en de wensen van de klant erin verwerkt. Van Hout Tuinprojecten heeft het project begeleid van tuinontwerp tot het tuinaanleg.

Olijfbomen geven mediterraans tintje aan de tuin

Er is gekozen om drie prachtige olijfbomen te plaatsen in een zwarte Adezz pot. De olijfbomen geven het mediterraans tintje aan de tuin. De strakke, zwarte plantenbakken van topmerk Adezz creëren een luxe uitstraling.

Olijfbomen zijn een uitstekende toevoegingen aan elke tuin waarin u een mediterrane sfeer wilt creëren. Met hun karakteristieke grijsgroene bladeren en slanke silhouetten brengen ze een vleugje Zuid-Europese charme naar uw tuin. Het rustieke en tijdloze uiterlijk van olijfbomen geeft een gevoel van authenticiteit en brengt direct associaties met zonovergoten landschappen en zwoele zomeravonden. Bovendien verspreiden de bomen een heerlijke, aangename geur en zijn ze vaak omgeven door een aura van historische betekenis en culturele symboliek, wat de tuin een extra vleugje mysterie en verfijning geeft. Door hun relatief lage onderhoudsvereisten zijn olijfbomen ook een praktische keuze voor deze tuineigenaren uit Kerkdriel, die een ontspannen mediterrane ambiance willen creëren zonder al te veel inspanning.

Op zoek naar een hovenier?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers popelen om u te helpen!