Nieuwbouw tuinaanleg Groote Wielen bij Rosmalen met luxe plungepool

Tuinaanleg met plungepool in Groote Wielen bij Rosmalen

Het team van Van Hout Tuinprojecten heeft recent een nieuw project afgerond in de nieuwbouwwijk De Groote Wielen, gelegen tussen Rosmalen en ’s-Hertogenbosch. In samenwerking met de klant is er een duidelijk plan opgesteld gebaseerd op hun specifieke wensen en voorkeuren.

Na een aantal goede gesprekken met de klant kon er een helder en realistisch ontwerp op tafel gelegd worden. Een ontwerp waarin functioneel gebruik van de ruimte centraal stonden, zonder in te leveren op de luxe en moderne sfeer die de klant voor ogen had.

Een tuin om in tot rust te komen

De focus lag op het creëren van een praktische maar ook mooie tuin. Een plek waar de bewoners na een drukke dag even tot rust kunnen komen, maar ook een ruimte die uitnodigt tot gezellig samenzijn. Hierbij stond het gebruik van moderne, duurzame materialen centraal, die niet alleen bijdragen aan een fraai design maar ook weinig onderhoud vergen.

Met deze transformatie bewijst Van Hout Tuinprojecten dat een functionele tuin zeker niet ten koste hoeft te gaan van een stijlvolle en groene uitstraling. Het is een tuin geworden waarin de bewoners met plezier zullen verblijven, waarin geleefd mag worden en die tegelijkertijd een rustige uitstraling behoudt.

Op zoek naar een hovenier?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!