Van Hout Tuinprojecten realiseert compacte tuin met plunge pool en eetbare beplanting in Den Bosch

Stadstuin met plunge pool en eetbare beplanting in Den Bosch

In het centrum van Den Bosch heeft Van Hout Tuinprojecten onlangs een stadstuin aangelegd die zowel praktisch als stijlvol is. De tuin is voorzien van een plunge pool, voor verkoeling en ontspanning. Uniek aan deze tuin is de keuze voor eetbare beplanting, iets wat je zeker niet in iedere tuin ziet! Door een slim tuinontwerp maken we optimaal gebruik van de beschikbare ruimte van deze tuin.

De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Den Bosch waren op zoek naar een deskundig hovenier die hen kon helpen bij het ontwerpen en aanleggen van hun nieuwe tuin. Ze hadden een wensenlijstje met onder andere een plunge pool en een overkapping om beschut te zitten. De ruimte in deze nieuwbouwwijk was echter beperkt, vandaar dat ze de hulp van een expert inschakelden. En met succes! Wij hebben voor de bewoners een tuin aangelegd waarin zij zowel in de zon als in de schaduw kunnen ontspannen en genieten.

Op zoek naar een hovenier in regio Den Bosch?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!