Van Hout Tuinprojecten heeft deze nieuwbouwtuin met overkapping aangelegd in Velddriel

Nieuwbouw tuinaanleg  Velddriel inclusief overkapping

Bij een splinternieuw huis hoort natuurlijk ook een splinternieuw tuin. Voor deze nieuwbouwwoning in Velddriel, dichtbij Rosmalen, heeft Van Hout Tuinprojecten onlangs de tuin van ontwerp tot aanleg mogen realiseren. In deze tuin is zowel schaduw als zon aanwezig, waardoor we konden spelen met de verschillende indelingen en elementen in de tuin.

Onderhoudsvriendelijk, maar toch sfeervol

De bewoners van deze nieuwbouwwoning zochten naar een onderhoudsarme tuin die toch sfeervol en groen moest zijn, zonder volledig uit verhard terras te bestaan. Om dit te bereiken, hebben we gekozen voor hoogwaardig kunstgras dat over de hele breedte van de tuin is aangelegd. Dit kunstgras benadert de uitstraling van natuurlijk gras zo dicht mogelijk, met het bijkomende voordeel dat het niet gemaaid hoeft te worden en onkruid geen kans krijgt om te groeien. Het resultaat is een altijd groene tuin die zowel mooi als praktisch is, ideaal voor een druk huishouden dat wel de lusten, maar niet de lasten van een natuurlijk gazon wil.

Op zoek naar een hovenier in de omgeving van Velddriel?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!