Sfeervolle tuinaanleg Vlijmen

In Vlijmen stond voor ons een mooie klus klaar. We hebben hier een moderne maar sfeervolle tuin mogen aanleggen. De opdracht was duidelijk; een kindvriendelijke tuin waar de kinderen lekker op het gras kunnen spelen terwijl de ouders genieten van een drankje onder de overkapping. En dat drankje mocht ook best in de avonduurtjes genuttigd worden, dus een kachel en goede tuinverlichting in de overkapping waren zeker wenselijk. Maak het af met zorgvuldig gekozen planting, een pergola, moderne Adezz plantenbakken en een waterpartij en wat heb je? Een moderne maar zeer sfeervolle tuin waar het hele gezin van kan genieten. Het hele jaar door. Heerlijk toch?

Op welke terras zullen we gaan zitten?

De eigenaren van deze tuin in Vlijmen beschikken over een aardig oppervlak. Genoeg ruimte voor maar liefst twee terrassen!

Wie geniet er nou niet van een gezellig etentje in de tuin. De zomers worden steeds langer dus ook zonder overkapping kan vaak maandenlang worden genoten van een tuinterras. Voor etentjes is het praktisch om een terras voorin de tuin aan te leggen. Zodoende hoef je niet de hele tuin door met die mooi opgemaakte borden. Dat hebben we bij deze tuin dan ook gedaan. Het terras voorin de tuin biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel waar het gezin samen een maaltijd kan nuttigen of vrienden kunnen aanschuiven voor een BBQ feestje. De grote parasol biedt schaduw op momenten dat wat meer koelte gewenst is. De kinderen kunnen ondertussen lekker spelen op het gazon.

Ziet u zo’n tuin ook wel zitten? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag wat de mogelijkheden zijn om ook voor u uw droomtuin te realiseren.

Het hele jaar door genieten dankzij een luxe overkapping

Achterin de tuin vind je een gezellige én praktische overkapping. Deze is gebouwd van hout dat deels zijn natuurlijke kleurtinten heeft behouden en deels zwart gebeitst is. Hiermee creëren we een luxe uitstraling. De zijkant van de overkapping kan afgesloten worden met de glazen schuifwand. Op deze manier kan de overkapping ook bij minder mooi weer gebruikt worden. Door voor een glazen afscheiding te kiezen maak je van je overkapping een soort tuinkamer; je zit binnen maar ervaart het gevoel heerlijk in de natuurlijk te zitten. De overkapping wordt helemaal weersbestendig dankzij de kachel die is geïnstalleerd.
Is het juist warm en wil je wat meer wind vangen? De overkapping is ook voorzien van een open gedeelte. Zo zit je beschut voor de zon en vang je wel dat prettige briesje op. Niet verkeerd als het weer eens hittegolf-seizoen is!

Als deze winter de tuin is voorzien van een betoverende laagje sneeuw, kunnen deze bewoners met de haard aan, vanuit hun tuinkamer genieten van de wonderlijke winterwereld om hen heen. Ziet u zich ook al met een warme kop chocolademelk op schoot in een dergelijke overkapping zitten? Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wie weet kan u dan binnenkort ook het hele jaar door genieten van een zo’n heerlijk plekje om u terug te trekken!