tuinaanleg plunge pool empel

Tuinaanleg met plunge pool in Empel

Wat een luxe! In Empel hebben wij onlangs een moderne tuin mogen realiseren. Het meest bijzondere aan dit project: de plunge pool. Een duidelijke wens van de opdrachtgever. Daarnaast moesten ook een vlonder, schuur en overkapping zeker worden meegenomen. Al deze wensen hebben we nauwkeurig doorgenomen en verwerkt in een tuinontwerp. We mochten hiermee aan de slag!

Plunge pool aanleggen

Tijd voor de tuinaanleg. We zijn begonnen met de tuin leeg te maken. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van een hijskraan. Bij veel puin of materiaal is dit sowieso een goed idee. Bij deze tuin in Empel was een hijskraan zeker nodig omdat er geen achterom was in deze tuin. Zodra het puin en de oude bestrating afgevoerd waren, begonnen we als eerste met de aanleg van de plunge pool door het gat te graven. Een plunge pool is een klein, compleet zwembad. Perfect voor in een kleine tuin. Omdat een plunge pool standaard en compleet geleverd wordt, hoeft er geen zwembadbouwer ingeschakeld te worden. Van Hout Tuinprojecten kan daarom helemaal zelf een plunge pool leveren en installeren. Het enige wat we in deze tuin nodig hadden was een gat van 2,5 bij 3 meter.

Op zoek naar een hovenier?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!