Tuinaanleg met pergola in Rosmalen

Tuin met pergola in Rosmalen

In Rosmalen hebben we onlangs deze gehele tuinrenovatie uitgevoerd. In eerste gesprek ging Björn met de klant in gesprek over de wensen. Het wensenlijstje was behoorlijk: een niet te strakke tuin, maar een echte leeftuin of familietuin. Verder moest er ruimte komen voor een nieuwe schuur voor de fietsen, voldoende terrassen met keramische tegels, een nieuw gazon en nieuwe schutting en een beplantings- en beregeningsplan. Björn ging aan de slag met deze wensen en besloot een pergola toe te voegen aan het ontwerp. De klant was erg enthousiast over het ontwerp en we konden aan de slag!

Werkwijze tuinrenovatie

Als eerst zijn we begonnen met het verwijderen van de oude tuin. We hebben alles netjes afgevoerd. Hierna hebben wij sleuven gegraven voor het beregeningssysteem. Daarna volgt het bestraten van de terrassen. Bij deze tuin kwam behoorlijk wat houtwerken kijken: de schutting, de schuur met kleine overkapping voor de fietsen en de pergola. In de laatste fase beginnen we het met leggen van het gazon en het planten van de beplanting en de bomen. Ook brengen we in deze laatste fase de verlichting aan.

Op zoek naar een hovenier?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!