Moderne tuinaanleg met vijver in Vught

Tuinaanleg met vijver in Vught

De wens van deze opdrachtgever uit Vught was vooral om de tuin opnieuw aan te leggen, zodat het een moderne designtuin werd. We hebben de tuin gemoderniseerd met een landelijke, moderne uitstraling. De opdrachtgever gaf aan dat de huidige vijver behouden moest blijven. Ook wilden ze graag een overkapping, een vlonder, pergola en voor de kinderen een ingebouwde trampoline. Wij hebben aangeboden een tuinontwerp te maken en daarin alle wensen mee te nemen voor de tuinaanleg. Hierop reageerde de opdrachtgever zeer enthousiast en kregen dan ook akkoord op het tuinontwerp, waarop wij het project mochten gaan inplannen en uitvoeren.

Vijver renovatie

Voordat we konden starten met het opnieuw aanleggen van deze tuin in Vught, hebben wij de volledige oude tuin eerst leeggehaald. Toen de tuin eenmaal leeg was, hebben wij de vijver gerenoveerd. Het team van Van Hout Tuinprojecten heeft de oude vijverrand verwijderd en de nieuwe vijverrand bevestigd. De nieuwe vijverrand is gemaakt van keramische tegels van 1 cm dik. De kleur van de keramische tegels heeft dezelfde kleur als waar het terras mee is bestraat. Deze upgrade geeft een mooiere geheel, waardoor de vijver hetzelfde oogt als de terrastegels.

Op zoek naar een hovenier?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinontwerp of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!