Tuinaanleg in Rosmalen met keramische tegels

Tuinaanleg met trap in tuin

Deze opdrachtgever in Rosmalen (Noord-Brabant) wilde een nieuwe tuin laten aanleggen waarbij ook een trap in de tuin werd gecreëerd. De trap in tuin trend zien we steeds vaker voorbij komen. Veel nieuwbouwhuizen hebben een tuin die afloopt, waarvoor een trap in de tuin de ideale oplossing is. De traptreden moesten van keramische tegels zijn. Verder wilden ze veel groen in de tuin en een trampoline, zodat kinderen ook veel plezier van de tuin beleven. Na het maken van een tuinschets en een passende offerte voor tuinaanleg ging de opdrachtgever akkoord en kon het tuinproject worden ingepland.

Trap in tuin van keramische tegels

De bestrating van de traptreden moest gemaakt zijn van keramische tegels. Keramische tegels geven een luxe uitstraling. Door met verschillende hoogtes en kleurverschillen te werken, krijgt de tuin meer diepgang. De traptreden die donkerder zijn, matchen mooi met de keramische tegels. Hierdoor krijgt de tuin al snel een luxueuze uitstraling.

Op zoek naar een hovenier?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!