luxe nieuwbouwtuin in Boxtel, aangelegd door Van Hout Tuinprojecten
voortuin aangelegd met grind en schellevistegels oprit in Boxtel
  • Voortuin én achtertuin aangelegd in Boxtel
  • Nieuwbouwtuin, dus complete aanleg met beplanting
  • Inclusief tuinhuis plungepool en aluminium veranda
  • Onderhoudsvriendelijk en luxe

Tuinaanleg nieuwbouwtuin in Boxtel

Van Hout Tuinprojecten heeft zowel de voor- als achtertuin van een nieuwbouwwoning in Boxtel volledig aangelegd. De tuin is voorzien van hoogwaardige materialen zoals keramische houtlook tegels, een plungepool, kunstgras en een stijlvolle aluminium veranda. Het resultaat is een moderne, luxe nieuwbouwtuin die perfect past bij de wensen van de bewoners; weinig onderhoud, hoog comfort!

Plungepool met verlichting in achtertuin

In deze luxe nieuwbouwtuin in Boxtel is een compacte plungepool geïnstalleerd. Ideaal voor de kinderen en om even snel af te koelen op warme dagen. De pool is stijlvol afgewerkt met een houten rand die perfect aansluit op de houtlook keramische tegels van het terras. Deze plungepool biedt de bewoners uit Boxtel alle voordelen van een zwembad, terwijl het ontwerp weinig ruimte inneemt. Een slimme keuze dus voor iedereen die wil genieten van luxe zonder in te boeten op ruimte in de tuin.

Een plungepool, zoals in deze tuin in Boxtel, is een slimme en luxe toevoeging aan elke nieuwbouwtuin of renovatie. Met hun compacte formaat passen ze in kleinere tuinen en bieden ze het comfort van een volwaardig zwembad. Daarnaast warmen ze snel op, zijn ze energiezuinig, en vragen ze weinig onderhoud. Belangrijk is om aandacht te besteden aan goede waterbehandeling, verwarming en veiligheid, vooral met kinderen die nog niet kunnen zwemmen. Uiteraard denken we hier graag in mee als je ook de wens hebt om een plungepool aan te laten leggen, net als hier in Boxtel is gedaan.

Tuinaanleg in Boxtel?

Heb je net als deze bewoners uit Boxtel een nieuwbouwwoning waarbij de tuin nog volledig aangelegd moet worden? Of wil je je bestaande tuin renoveren? De hoveniers van Van Hout Tuinprojecten staan voor je klaar! Schakel ons in voor tuinontwerptuinaanleg, tuinrenovatie of een van de andere tuinwerkzaamheden die wij ons brede dienstenpakket aanbieden!

Keramische houtlook tegels

Rondom het zwembad zijn houtlook keramische tegels gelegd, die de warme uitstraling van echt hout combineren met het gemak van onderhoudsvrij keramiek. Doordat de tegels slijtvast en vuilafstotend zijn, vormen ze een ideale keuze voor een onderhoudsvriendelijke tuin die van alle gemakken is voorzien. Bovendien zorgen ze voor een mooi contrast met het omliggende groen en de moderne materialen van de veranda en het blauwe water uit in plungepool.

Het houten tuinhuis naast de plungepool biedt een gemakkelijke opbergplek voor onderhoudsmaterialen voor het zwembad, tuinkussens en buitenspeelgoed.

Olijfboom voor mediterraans tintje

Deze klanten wilden niet veel beplanting in de tuin. Des te belangrijker dus dat de beplanting die aanwezig is écht iets toevoegt aan het geheel. De stevige olijfboom bij het zwembad roept direct een mediterraan gevoel op. Hoewel klein van formaat, voegt deze mooie boom sfeer toe aan de moderne tuin. De zilvergroene bladeren vormen een mooi contrast met het omliggende groen. Deze olijfboom is perfect voor wie een subtiele, karaktervolle mediterrane touch wil toevoegen zonder dominante beplanting.

Keramische tegels met houtlook rondom plungepool bij nieuwbouw tuinaanleg in Boxtel