Tuinaanleg nieuwbouw tuin in Kerkdriel
Tuinaanleg nieuwbouw tuin in Velddriel
  • Nieuwbouw tuinaanleg Veldriel
  • Onderhoudsvriendelijke tuin
  • Overkapping, groot terras en hottub

Tuinaanleg nieuwbouw tuin Velddriel

We mochten voor de bewoners van een nieuwbouw woning in Veldriel een tuin aanleggen waarin ze tot rust kunnen komen. Er moest een overkapping komen, een groot terras en plaats voor de hottub. Deze wensen zijn vertaald naar de nieuwe tuin. Samen met de klant is een tuinontwerp gemaakt, dat naadloos aansluit bij hun wensen en behoeften. Na het ontwerp was het tijd om de tuin eens flink op de schop te gooien en te starten met de tuinaanleg in Veldriel.

Onderhoudsvriendelijk

De bewoners wilden graag een onderhoudsvriendelijke tuin waarin ze heerlijk kunnen genieten als ze in de hottub zitten. Met een overkapping inclusief relaxstoelen in de vorm van schommelstoelen om lekker te kunnen chillen. Gras, ja, maar wel kunstras om onkruid en maaien uit te sluiten. En een groot terras voor een tuinset waar ze lekker kunnen zitten met visite. Door bij de tuinaanleg te kiezen voor 60×60 GeoCeramica tegels lijkt het terras nog groter vanwege de ruimtelijke zichtlijnen. Het kunstgras zorgt ervoor dat het water makkelijk weg kan. De borders zijn compact en overzichtelijk in onderhoud met als eyecatcher de Japanse esdoorn.

De overkapping in Velddriel

De overkapping in Veldriel is vooral bedoeld om heerlijk te kunnen chillen na een sessie in de hottub. Lekker even afkoelen na het warme bad in de buitenlucht. Een eigen kleine wellness in de achtertuin. Er is gekozen voor een overkapping van Douglas hout met een stevige balklaag voor de hangstoelen. Onder de overkapping zijn de GeoCeramica tegels doorgetrokken zodat er één geheel ontstaat. De enige onderbreking in de tegels is de lijngoot die zorg draagt dat het water makkelijk weg kan.

Tuinaanleg in Velddriel?

Kunnen onze hardwerkende en enthousiaste hoveniers iets voor u betekenen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of een van de andere tuinwerkzaamheden? Onze groene vingers staan te popelen om u te helpen!