Werkwijze

Om inzicht te geven hoe het maken van een nieuwe tuin in zijn werk gaat hebben wij dit voor u op een rijtje gezet:

1. Kennismakingsgesprek:
Wanneer u iets aan uw tuin gedaan wilt hebben of u tuin volledig wilt renoveren dan kunt u natuurlijk bij ons terecht! Mocht u interesse hebben in ons als bedrijf, om uw droomtuin te laten realiseren dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen dan langs voor een vrijblijvend gesprek waarin wij uw wensen doornemen. U kunt eventueel thuis al een inventarisatieformulier invullen. Zo bent u zeker goed voorbereid op het gesprek!

2. Ontwerp met bijpassende offerte:
Aan de hand van het eerste gesprek maken wij een eerste ontwerp voor u. Deze sturen wij, samen met een bijpassende offerte naar u op, zodat u onze ideeën kunt bekijken. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend!

3. Het eindontwerp
Wanneer u kiest om met Van Hout Tuinprojecten verder te gaan maken wij een eindontwerp voor u. Hierin verwerken wij eventuele opmerkingen op het eerste ontwerp. Ook de offerte wordt natuurlijk aangepast op deze eventuele veranderingen.

4. Planning
Wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp kunnen we aan de slag. We maken dan een planning. Wanneer kunnen we beginnen? Hoe lang gaat het duren? Dit wordt allemaal met u besproken, zodat alles duidelijk is.

5. Realisatie:
Tijdens de realisatie van het project neemt Van Hout Tuinprojecten alle verantwoordelijkheid op zich met betrekking tot gemaakte afspraken, gebruikte materialen en gereedschappen, de afvoer van de te verwijderen zaken zoals grond, oude planten en afgebroken tuininrichtingen.

6. Communicatie
Tijdens de uitvoering komt uw droomtuin tot leven. Indien aanpassingen en/of veranderingen gewenst zijn, kan dit zelfs tijdens de aanleg besproken worden. Wij bieden u één aanspreekpunt, waardoor de communicatie soepel verloopt. De klant blijft baas in eigen tuin.

7. Oplevering
Wanneer het werk gedaan is, lopen we met u door uw nieuwe tuin.
Samen controleren we realisatie van gemaakte afspraken. Uw tuin wordt netjes opgeruimd en verzorgd opgeleverd, met de nodige uitleg over gebruik en onderhoud. U kunt direct gaan genieten van uw nieuwe droomtuin.

8. Nazorg
Van Hout Tuinprojecten blijft uw informatiekanaal voor al uw vragen.
Voor onderhoud van uw tuin kan een abonnement afgesloten worden.
U krijgt in ieder geval één gratis onderhoudsbeurt voor uw tuin.